Wednesday, February 16, 2011

Back to the roots

Αυτό ήταν, πάει και αυτό! Του χρόνου τώρα...ή όχι? Το Λονδίνο φίλες μου ήταν τέλειο! Έχει αλλάξει πάρα πολύ αλλά παραμένει το ίδιο μελαγχολικό και αριστοκρατικό!

Τα μαγαζιά ,οι βιτρίνες και τα muffins ήταν όλα superb!!! Το πιο τέλειο όμως ήταν το craftμάγαζο που βρήκα!!!!!! Σε ένα χωριό αρκετά μακριά απο το κέντρο του Λονδίνου βρίσκεται ο παράδεισος μας!Υπήρχαν τα πάντα-scrapbooking χαρτιά, υφάσματα, κουμπιά, φόρμες για cakes, τοσοδούλικα κεντήματα για σταυροβελονιά, χρώματα και άλλα τόσα πολλά!

Δεν ήξερα τι να διαλέξω!!! Πήρα και εγώ ένα μεγάλο καλάθι και άρχιζα να κατεβάζω όλα τα ράφια!!!Σιγά-σιγά όλα θα πάρουν την μορφή που έχω φανταστεί και θα γίνουν και αυτά μέρος των Craft Fairies...

Have a look σε μερικά στιγμιότυπα απο το Λονδίνο και σας εύχομαι όνειρα γλυκά και ταξιδεμένα!













10 comments :

  1. Τι ωραία!!!!!!!!!!!!!! Καλώς ήρθατε!!!!!!! :)

    ReplyDelete
  2. Καταπληκτικά πρέπει να περάσατε! Welcome back!!!

    ReplyDelete
  3. Ναι βρε κορίτσια ήταν όλα τέλεια!!Μακάρι να πάγωνε ο χρόνος σε αυτές τις μερούλες!Κάναμε και θυμηθήκαμε τόσα πολλά!Αλλά απο την άλλη...μας λείψατε!

    ReplyDelete
  4. Αχ, τι ωραία .Μπράβο κορίτσια , με το καλό να ξαναπάτε.Και την άλλη φορά να πάρετε κι εμάς μαζί...

    ReplyDelete
  5. AXXXXX ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΟΥ, ΑΧΧΧΧΧ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ. ΑΦΟΥ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ HIGH STREET ΕΝΤΑΞΕΙ..ΧΙ ΧΙ. ΤΑ LOVE BALLET FLATS ANAMENONTAI MEΣΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ Ό,ΤΙ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ, ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ-ΜΙΣΗ ΜΗΝΑ... ΧΜΜ... ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ, ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ... :) ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ !

    ReplyDelete
  6. Νίκη,θα σε ενημερώσουμε για την επόμενη φορά και κάτι θα κάνουμε!
    Setty Lepida,μπορεί να μην σηκώσαμε την Oxford Street αλλά τα Burberry's πήραν φωτιά!!!!!Θα πάρω τηλ οπωσδήποτε στην Καλογήρου!Θα σε πω τι μου είπαν!

    ReplyDelete
  7. σας ζηλεύω θανάσιμα να το ξέρετε!!!! και για το ωραίο ταξίδι στο αγαπημένο Λονδίνο και τις σίγουρα πανέμορφες αγορές σας! Από ότι φαίνεται περάσατε τέλεια,ε; φιλιά και καλές κατασκευές!

    ReplyDelete
  8. ax.. ti kala.. :)) popo mou xei leipsei!
    pws to lene auto to thisavromagazaki alh8eia?
    filia polla k kalws hr8ate!
    :)

    ReplyDelete
  9. Καλώς σας βρήκα!!!!
    Βρίσκομαι στο http://chrysanthisart.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Χρυσάνθη μου,εμείς σε έχουμε βρεί πολύ καιρό τώρα-με αφορμή τις υπέροχες δημιουργίες σου αλλά και φωτογραφίες του γάμου του γιού σου!
    Σε ευχαριστούμε για το καλοσώρισμα και θα τα λέμε... :-)

    ReplyDelete