Thursday, April 28, 2011

Η πρώτη μας βάπτιση

Κοριτσούδια, καλώς σας βρήκαμε και Χριστός Ανέστη.Αυτό ήταν και οι πασχαλινές διακοπές!Τα κεφάλια μέσα και βούρ για δημιουργία!!!!

Εμείς ξεκινάμε με κάτι πολύ πολύ ευχάριστο.Η καινούργια μας φίλη Χριστιάννα, την επόμενη Κυριακή θα γίνει νονά σε έναν μικρό μπόμπιρα και μας εμπιστεύτηκε τις μπομπονιέρες!!!!!!



Έχουμε αρκετό δημιουργικό άγχος και θέλουμε να φανούμε αντάξιες της εμπιστοσύνης της αλλά να κάνουμε και αυτή την τόσο σημαντική μέρα του μικρού, λίγο πιο όμορφη για την οικογένεια του και για τους καλεσμένους τους!!!!

Ευχηθείτε μας καλή επιτυχία και να περιμένετε προσεχώς τις φωτογραφίες!!

8 comments :

  1. Κορίτσια πολλά πολλά μπράβο. Καλή αρχή, σιδεροκέφαλες. Να μην έχετε άγχος, άντε μόνο λίγο σας αφήνω και μόνο δημιουργικό. Έχετε χέρι, έχετε μάτι, έχετε γούστο, μην φοβαστε τίποτα. Περιμένουμε φωτογραφίες. Α μην το ξεχάσω ότι θέλετε από βοήθεια μην διστάσετε να ζητήσετε. Τα τηλεφωνά μου, το mail μου και τα αυτιά μου στην διαθεσή σας. Πολύ θα το ήθελα και τα χέρια μου αλλά και εγώ έχω το κεφάλι μέσα για βάφτιση για το επόμενο Σ.Κ. Φιλιά καλή αρχή.

    ReplyDelete
  2. πολυ καλη επιτυχια να εχετε!!!σιγουρα θα εντυπωσιασετε

    ReplyDelete
  3. Μπράβο κορίτσια!Περιμένουμε να τις δούμε!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  4. Κορίτσια δεν σας το κρύβουμε αλλά μας συγκινήσατε!!!!Σας ευχαριστούμε...

    ReplyDelete
  5. καλη δημιουργια girls

    ReplyDelete
  6. Άντε με το καλό!Να δούμε κ εμείς κάτι ε!!!
    Φιλιά!!!

    ReplyDelete
  7. Πολλά μπράβο κορίτσια, περιμένουμε να δούμε τις δημιουργίες σας!!!
    Καλή επιτυχία!

    ReplyDelete
  8. Πολλές ευχές για να πάνε όλα καλά! Αν είστε στην αρχή (σαν κι εμένα που είμαι άσχετη και ξεκίνησα κόσμημα πριν από 2 μήνες!) σας εύχομαι ένα υπέροχο ξεκίνημα!! Αν και από αυτά που βλέπω η επιτυχία είναι σίγουρη! :)

    ReplyDelete